Uzun bir süredir bakımsız ve sağlıksız bir ortamda vatandaşlarımızın düğün, nişan, kutlama gibi en özel günlerini gerçekleştirmeye çalıştıkları, yine bunun yanında resmi programların, milli ve dini organizasyonların icra edilmeye çalışıldığı Pamukova Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi Düğün ve Konferans salonu, kapsamlı bir bakım ve tadilattan geçirilerek vatandaşlarımıza nezih bir ortamda hizmet sunmaya başlar hale getirilmiştir. Atatürk Kültür Merkezi düğün, konferans salonumuz artık yeni yüzüyle, yüzümüzün kızardığı değil, yüzümüzün ağardığı bir hal almıştır. Yenileme çalışmaları kapsamında her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülerek, ilçemize yakışır modern bir tesis meydana getirilmiştir.

GÜVEN ÖVÜN / PAMUKOVA BELEDİYE BAŞKANI

FOTOĞRAF GALERİSİ