PAMUKOVA BELEDİYESİ YÖRESEL ÜRÜNLER VE AYVA FESTİVALİ SATRANÇ TURNUVASI

19-20 Ekim tarihlerinde Pamukova-Esentepepark’ta gerçekleşecek olan satranç turnuvamız için kayıtlarımız 23 Eylül pazartesi saat 10:00 da açılacaktır. Kayıt olabilmek için satranç sporcu lisanslarının aktif olması gerekmektedir. Herhangi bir mağduriyet yaşamamanız için lisanslarınızın aktif olmasına dikkat ediniz.

Turnuva alanımızın alt katı cafeterya olup, veliler için bekleme alanı mevcuttur. Çocuk sporcularımız için de tur aralarında keyifli vakit geçirecekleri eğlence alanları mevcuttur.

SATRANÇ SPORCU VE ANTRENÖRLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR
Her yıl olduğu gibi bu yıl da 16 Eylül 2019  tarihinde tüm vizeler sona erecek. Sporcularımızın Vizelerin yenilenmesi için Aile Hekimlerinizden veya Hastanelerden spor hekimlerinden ”Satranç Sporu Yapabilir/Uygundur’‘ raporun alınmalı ve  veli izin dilekçesi ile birlikte federasyonumuzun https://lisans.tsf.org.tr/online/ adresine yüklenmesi gerekmektedir.
18 Yaşından büyük sporcular sisteme sadece sağlık raporunu yükleyeceklerdir.
                                                          SAKARYA SATRANÇ İL TEMSİLCİLİĞİ

2019 TÜRKİYE HIZLI VE YILDIRIM SATRANÇ TURNUVASI

2019 Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası, Datça Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile 25 – 28 Ekim 2019 tarihleri arasında Datça Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecektir.