Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu büyük komutan, devlet ve siyaset adamı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyete irtihalinin 81. Yıldönümünde yurdumuzun dört bir tarafında olduğu gibi İlçemizde de törenlerle anıldı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Atatürk büstüne çelenklerin bırakılmasıyla başlayan anma töreni saat 9:05’te sirenlerin çalınmasıyla birlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra  Belediye Kültür Merkezinde devam etti. Lise ve Ortaöğretim öğrencilerinin hazırladığı programda Atatürk’le ilgili çok sayıda şiir ve nesir okundu. Program Atatürk ile ilgili oratoryonun sunulmasıyla sona erdi. Belediye Başkanımız İ.Güven ÖVÜN böylesine anlamlı bir günde güzel bir organizasyon yaptıkları için öğretmenleri, öğrencileri tebrik ederek şiir,resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.
İ.GÜVEN ÖVÜN PAMUKOVA BELEDİYE BAŞKANI

FOTOĞRAF GALERİSİ