Başkan Övün mesajında şu ifadelere yer verdi; “Yardımlaşma, birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan’ı, uğurlamanın hüznünü yaşarken, bu yıl Ramazan Bayramı geçen senelerden farklı olarak, tüm dünya da olduğu gibi ülkemizde de devam eden korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında, vatandaşlarımızın korunması amacıyla devletimizin almış olduğu bir takım tedbirlerin uygulanacağı bir bayram olacak.

Korona virüs (COVİD-19) salgını tedbirleri ile yaşadığımız bu dönem, hayatın rutini içinde yaşayıp farkında olmadığımız; tokalaşmanın, sevdiklerimize sarılmanın, Müslüman kardeşinle namaza durup aynı safta omuz omuza vermenin, dostlarla aynı iftar sofralarında bir araya gelip sıcak sohbetler etmenin, sokaklarda dolaşmanın ne kadar değerli kavramlar olduğunu bir kez daha anlamamızı sağladı.

İletişim ve teknoloji çağı olan günümüzde, uzaklıkların bir telefon kadar yakın olduğunu hepimiz biliyoruz ve kutlamalarımızı bu şekilde gerçekleştireceğiz. Bu bayram sevdiklerimizle kucaklaşıp sarılamayacak olsak da kalplerimiz aynı sevinçle ve aynı güzel yarınlara duyduğumuz inançla çarpacaktır.

Ülkemizi ve dünyayı sarsan salgın dolayısıyla yaşadığımız zor günleri birlik ve beraberlik içerisinde, alınan tedbirlere uyarak geride bırakıp, sosyal mesafe engelini aştığımız ve tekrar kucaklaştığımız bayramları yaşamak en büyük temennimizdir.

Bu duygu ve düşünceler ile, nice güzel bayramları daha büyük coşkuyla, sevdiklerimiz ile beraber yaşamak; korona virüs gölgesinde sakin ve sessiz geçecek olan Ramazan bayramını en içten duygularımla kutlar, Türk ve İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık,barış, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. dileklerimle bayramınızı tebrik ederim.

Sevgili Hemşerilerim;Koronavirüs gölgesinde sakin ve sessiz geçecek olanRamazan bayramını en içten duygularımla kutlar, Türk ve İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık,barış, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.Güven Övün/ Pamukova Belediye Başkanı

Pamukova Belediye Başkanlığı paylaştı: 23 Mayıs 2020 Cumartesi

Güven ÖVÜN / Pamukova Belediye Başkanı