2019-2020 Öğretmen ve Öğrencilerimize yeni öğretim yılında başarılar dilerim.

Pamukova Belediye Başkanı İ.Güven ÖVÜN 2019-2020 egitim ve ogretim yili munasebetiyle bir mesaj yayinladi. ÖVÜN mesajinda şunlara değindi;

“Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.

Bugün çalan ders zili ile okul bahçelerinde çiçekler açtı, neşe ve coşku yağmur olup yağdı, uzun ve yorucu bir maratonun ilk adımı böylece atılmış oldu. Eğitim ve öğretim hayatı bir milletin geleceğini aydınlatan bir ışık, ilim, akıl ve ahlak yolunu açan eşsiz bir kaynaktır. Geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan yavrularımızın bu kaynaktan beslenerek ilmi ve fenni bilgilerin yanında, milli ve manevî bilgilerle bezenerek yetişmeleri en büyük arzumuzdur. Bu noktada Pamukova Belediyesi olarak hicbir fedakarliktan kaçınmadan imkanlarımız dahilinde eğitim ve öğretim çalışmalarına her türlü  destegi sonuna kadar vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni eğitim ve öğretim yılının sevgili öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize, tüm eğitim çalışanlarına hayırlı olmasını temenni ediyor, sonsuz  başarılar diliyorum” dedi.