Şehirlerin estetiği olmalı, kimliği olmalı. Yapılan iş ve çalışmalar o yöreye değer katarken aynı zamanda göze ve ruha da hitap etmeli, kimlik kazandırmalı. Göreve gelişimizden itibaren bu anlayışla hareket ediyoruz. Birlikte yönetim anlayışını, birlikte emek sarf etmeye yöneltiyor çalışmalarımızı yalnızca belediye personelleri ile değil, bu şirin ilçeye karşı sevgi besleyen, değer üreten herkesi dahil ediyoruz.

İlçemiz Resim ve Görsel Sanatlar öğretmenlerinden Serkan ASLAN, Gülnur BİLGİN, Elif AKKUŞ ve öğrencilerimizden Melisa Dilan KORKMAZ ile bu çalışmalarımızın ilki olan Gökgöz Mahallemizde AKIL KÜPÜ çalışmamızı ortaya koyduk. İnşallah bu çalışmalarımıza yenilerini ekleyerek ilçemize güzel bir görüntü kazandıracağız. Öğretmenlerimize ve öğrenci kardeşimize sonsuz teşekkürler..