“Sevgili çocuklar; her yıl coşkuyla statlarda kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl evlerimizde kutlayacağız.23 Nisan coşkusunu evlerinizden taşıracağınıza inanıyorum. Bizleri mutlu eden yüzünüzdeki gülümsemeden mahrum kaldığımız bu süreci en kısa sürede atlatacağız.

Her günümüzün 23 Nisan neşesi ve coşkusuyla kardeşlik, birlik, beraberlik, barış ve huzur içinde geçmesini temenni ediyorum. Bu vesile ile bugünü bize ve tüm dünya çocuklarına armağan eden ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

“Korkma! Sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak”
100’üncü yılda coşkuyla, gururla..
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun..

İ. Güven ÖVÜN